Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سومین جلسه رسیدگی به پرونده مالباختگان شرکت رامک خودرو صبح امروز (چهارشنبه ششم شهریور ماه) در دادگاه کیفری یک شهر تهران برگزار شد.

پرونده رامک خودرو بیش از ۷ هزار شاکی دارد که تمامی آن‌ها برای دریافت خودروی تیوولی مبالغ مختلفی را به حساب این شرکت واریز کردند، اما با گذشت بیش از ۲ سال از واریز آن‌ها هنوز خودرو به مالباختگان تحویل داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اواخر سال ۹۵ شرکت رامک خودرو آگهی فروش خودرو مورد نظر خود را با قیمت حدود ۱۰۰ میلیون تومان منتشر کرد. بر اساس اطلاعیه قرار بر این شد که شرکت رامک خودرو  تمام خودرو‌ها را پس از گذشت ۱۲۰ روز کاری تحویل خریداران دهد، اما اکنون با گذشت ۲ سال از آن زمان هنوز هیچ خودرویی تحویل خریداران  نشده است.

سرگردانی مال باختگان در پی وعده و وعیدهای شرکت رامک خودرو 

شرکت رامک خودرو طی چندین اطلاعیه از خریداران درخواست کرد تا مبلغ را به حساب این شرکت واریز کنند و بر این اساس مالباختگان برای تحویل خودرو تیوولی مورد نظر هر کدام بخشی از قیمت اصلی خودرو را به حساب این شرکت واریز کردند.

مالباختگان مبالغ متعددی را از ۵۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان به حساب شرکت واریز کردند و هر بار که به دنبال تحویل خودرو رفتند، این شرکت خودروسازی با وعده و وعید آن‌ها را سرگردان نگهداشت.

یکی از مالباختگان که امروز در مقابل دادگاه کیفری یک به همراه دیگر افراد تجمع کرده بود، اظهار کرد: زمانی که برای خرید خودرو تیوولی در سایت رامک خودرو ثبت نام کردیم، قیمت این خودروها حدود ۱۰۰ میلیون تومان، اما اکنون به ۳۸۷ میلیون رسیده است، البته این مبلغ منهای هزینه‌های پلاک گذاری است و ما ۱۰۰ میلیون تومان پول پرداخت کردیم، اما حدود ۴۰۰ میلیون تومان ضرر کردیم.

بیشتر بخوانید: دیدار دادستان تهران با مردم و تعدادی از مالباختگان سکه ثامن

خانم دیگری که ۷۰ میلیون تومان برای خرید خودرو تیوولی به شرکت رامک خودرو پرداخت کرده است، گفت: شرکت رامک خودرو با پول گرفته شده از ما پتروشیمی ارس را خریده است.

او افزود: این شرکت زمانی ثبت سفارش خود را آغاز کرد که از لحاظ قانونی نمی‌توانست خودرویی را به فروش برساند.

پول گرفته شده از خریداران کجا رفته است؟

یکی دیگر از مالباختگان با بیان اینکه شرکت رامک خودرو نمی‌خواهد قبول کند که از ما سفارش گرفته است، بیان کرد: شرکت رامک خودرو باید صراحتا اعلام کند که پول گرفته شده از خریداران را کجا صرف کرده است؛ حق و حقوق ما زمانی که خبری از افزایش دلار و تحریم‌ها نبود، پایمال شد.

او تصریح کرد: در حال حاضر این شرکت حتی اصل پول را نمی‌دهد، چه برسد به سودی که اکنون چند برابر شده است.

یکی دیگر از مالباختگان با بیان اینکه شرکت رامک خودرو سر همه را کلاه گذاشته است، گفت: این شرکت حتی دولت را هم دور زده و معلوم نیست پول‌های گرفته شده را کجا خرج کرده است.

یکی از مالباختگان که بیش از 60 میلیون تومان به شرکت رامک خودرو داده است، با بیان اینکه امروز سومین دادگاه رسیدگی به این موضوع است، اظهار کرد: همه ما به دادگاه مفاسد اقتصادی شکایت کردیم و قرار شده پله پله به شکایت تمام مالباختگان رسیدگی شود. با پرس‌وجو‌هایی که کردم، متوجه شدم که پرونده من در ردیف ۶ هزار قرار دارد.

او تصریح کرد: امیدواریم حکمی که از طریق دادگاه صادر می‌شود، عادلانه باشد.  ما به دنبال زندانی شدن افراد و رضایت نیستیم و تنها می‌خواهیم که پولمان بازگردد.

خواسته مالباختگان رامک خودرو چیست؟

یکی دیگر از مالباختگان بیان کرد: بخش زیادی از سرمایه خود را برای خرید یک خودرو صرف کردیم، اما اکنون هیچ چیزی دست ما را نگرفته است. این شرکت می‌گوید پول ما را به کُره فرستاده است، اما فرستادن پول به کشور دیگر هم خود خیانت است.

او با بیان اینکه شرکت رامک خودرو صلاحیت باز کردن ثبت سفارش خود را نداشته است، افزود: در همان زمانی که این شرکت ثبت سفارش خود را برای خودرو تیوولی باز کرد، اصلا این صلاحیت برای او وجود نداشت، اما به صورت غیر قانونی این کار را انجام داد و هزاران نفر را آواره کرد.

سومین جلسه رسیدگی به پرونده مالباختگان شرکت رامک خودرو با حضور ۱۹ تن از مالباختگانی که کیفرخواست برای آن‌ها صادر شده است، صبح امروز به صورت غیرعلنی برگزار شد؛ خواسته تمام مالباختگان رد مال و صدور حکمی منصفانه است و حال باید منتظر ماند و دید که چه زمانی حکم دادگاه رامک خودرو برای رسیدگی به وضعیت مالباختگان صادر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضایه دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۶۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد

ایسنا/فارس سرمربی تیم فوتبال فجرشهید سپاسی به ناعادلانه بودن رای کمیته انضباطی در خصوص دیدار برگزار نشده این تیم مقابل استقلال ملاثانی تاکید کرده و می‌گوید اگر این رای اصلاح نشود، به داداگاه عالی ورزش شکایت خواهد کرد.

دیدار تیم‌های فجرشهید سپاسی شیراز و استقلال ملاثانی از هفته بیست و هشتم لیگ دسته اول فوتبال کشور که قرار بود روز یکشنبه، ۲ اردیبهشت در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار شود، به دلیل باز نشدن درب‌های این ورزشگاه به روی دو تیم، برگزار نشد. 

چند روز پس از این اتفاق عجیب، کمیته انضباطی بیانیه‌ای صادر کرد و در نهایت رای به برگزاری مسابقه در استانی به غیر از خوزستان داد.

باشگاه فجرسپاسی بلافاصله نسبت به این تصمیم واکنش منفی نشان داد و خواستار برقراری عدالت شد. فجری‌ها اعتقاد دارند که به دلیل ناتوانی باشگاه میزبان در فراهم کردن شرایط برگزاری مسابقه، باید نتیجه بازی سه بر صفر به سود تیم شیرازی اعلام شود.

سرمربی تیم فجرسپاسی در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: عجیب است که کمیته انضباطی، باشگاه استقلال خوزستان را مقصر دانسته است. مدیرعامل استقلال خوزستان یک روز پس از آن اتفاق، مصاحبه کرده و گفته بود: «ما نامه زده بودیم و گفته بودیم که استادیوم غدیر را به استقلال ملاثانی نمی‌دهیم‌. اسنادش هم موجود است.» بنابراین استقلال ملاثانی که می‌دانسته زمین را به این تیم نمی‌دهند، مقصر است.

مهدی رجب‌زاده افزود: با توجه به اسناد و مشاهدات، رای این بازی باید به نفع تیم ما صادر می‌شد. جالب است که کمیته انضباطی استقلال خوزستان را مقصر و جریمه کرده است و هزینه‌های تکرار بازی را هم بر روی دوش استقلال ملاثانی گذاشته است. اگر استقلال خوزستان مقصر است چرا هزینه‌های بازی را استقلال ملاثانی باید بدهد؟ و اگر استقلال ملاثانی مقصر است چرا این تیم را بازنده اعلام نمی‌کنند؟

این ملی پوش سابق با تاکید بر این نکته که باشگاه فجر به حکم کمیته انضباطی اعتراض دارد ‌و پرونده را به کمیته استیناف خواهد برد، بیان کرد: از اعضای کمیته استیناف که انسان‌های محترم و شریفی هستند توقع داریم که اگر حق فجرشهید سپاسی پیروزی ۳ بر صفر است، ۳ امتیاز را بدهند و به‌دنبال تکرار بازی نباشند. استقلال ملاثانی به هر دلیلی نتوانسته میزبانی کند و تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد.

رجب‌زاده با بیان اینکه ممکن است پرونده این بازی را به دادگاه عالی ورزش بفرستد، گفت:  اگر این پرونده به دادگاه عالی ورزش برود، آنها کاری به باشگاه استقلال خوزستان نخواهند داشت. دادگاه عالی ورزش می‌گوید استقلال ملاثانی به‌عنوان میزبان، باید شرایط را فراهم می‌کرده و نتوانسته است. آنها دنبال شخص سوم نیستند.

سرمربی فجرسپاسی در پایان گفت: باشگاه لایحه را نوشته و به کمیته استیناف تقدیم خواهد کرد و امیدواریم آنچه را که حق است اجرا کنند. اگر هم حق با ما نیست، باید ما را متقاعد کنند. از کلیه مسئولان استان هم توقع داریم پیگیری کنند و حق فوتبال استان را بگیرند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهلت برگشت زدن چک
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • آغاز بیست‌وسومین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز
  • شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد