Web Analytics Made Easy - Statcounter

عده ای از مردم با اعتماد به شرکت رامک خودرو، پول کامل یک ماشین را به شرکت دادند تا تحویل بگیرند اما تنها چیزی که دستشان را گرفت چند تکه کاغذ و وعده‌های جورواجور مسئولان بود.

جنوب نیوز: اگر سازمانی به خود اجازه دهد که تعهدش نسبت به مشتری را به صورت یکطرفه نقض کند، در واقع مرتکب نقض حقوق عامه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا فرض کنیم یک شرکت خودروسازی متعهد شده است که خودرو را با قیمت مشخص در زمان مشخص به مشتری تحویل دهد. اگر به صورت یکطرفه و با میل خود قیمت و زمان تحویل خودرو را تغییر دهد، اقدامش خلاف حقوق عامه است.

این جملات بخشی از سخنان امروز حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس قوه قضائیه است که در واقع هشداری است بطور خاص به شرکت خودرویی که بیش از ۲۶ ماه است مبالغ کلانی از تعداد زیادی از هموطنان پول گرفته و بجای تحویل محصول تنها بهانه به مشتریان داده است.

در این زمینه طی روزهای اخیر جمع زیادی از خریداران خودروهای وارداتی شرکت رامک خودرو در تماس با مشرق از خلف وعده و اقدامات خلاف قانون این شرکت شکایت کردند. خبرنگار ما برای بررسی بیشتر ماجرا، پیگیر پرونده این سرمایه‌گذاران شد که بخشی از ماجرای این تضییع مالی در ادامه می‌آید.

داستان خریداران محصولات رامک خودرو از آنجا آغاز می‌شود که پس از انتشار آگهی فروش ۱۲۰ روزه خودرو تیوولی توسط این شرکت، عده‌ای از مردم در این طرح شرکت کرده و در مرحله اول ۵۰ میلیون تومان برای نامنویسی به حساب رامک خودرو واریز کردند.

نمونه قرارداد خرید تیوولی ۲۰۱۷

طبق برنامه‌ زمانی که به خریداران اعلام شد، قرار بود مابقی مبلغ خودرو که کمی کمتر از ۵۰ میلیون تومان بود هنگام تحویل یعنی ۴ ماه پس از نامنویسی پرداخت شود. اما در موعد تحویل شرکت با بهانه‌هایی نظیر افزایش هزینه اسقاط و... از متقاضیان درخواست مبلغ ۵۸.۵ میلیون تومان کرد.

از نکات مهمی که در خصوص دعوتنامه تکمیل وجه که نمونه آن در تصویر زیر قابل رویت است اینکه اولا صدور این دعوتنامه بخاطر قصور رامک خودرو با تاخیر انجام شده اما در آن به طرح فروش ۱۲۰ روزه کاری تاکید شده است.

همچنین در بخش شرایط پرداخت محاسبات کامل و نهایی سود و مالیات بر ارزش افزوده صادر شده و تاریخ تحویل خودرو بیست روز پس از محاسبه سود در بهمن ۹۶ به تایید رسیده و از سوی شرکت تعهد شده است. و نیز از  بند یک توضیحات دعوتنامه عدم پرداخت هیچگونه وجهی در آینده توسط تکمیل وجه کنندگان می باشد که با بیمه کردن خودرو همراه است.

 دعوتنامه تکمیل کامل وجه و تسویه حساب جهت تحویل خودرو

از این مرحله خریداران به دو گروه تقسیم شدند، عده‌ای که این مبلغ را پرداخت کردند و عده‌ای که پرداخت نکردند. از گروه دوم که بگذریم و در جای خود قابل بحث است، گروه اول تمام هزینه خودرو را پرداخت کردند و شرکت متعهد شد خودرو را از این تاریخ ظرف ۲۰ روز به آن‌ها تحویل دهد. ۲۰ روزی که بیش از ۶۰۰ روز طول کشیده است.

طبق بررسی‌ها این افراد و خریداران برای تحویل گرفتن تیوولی بدون احتساب سود مشارکت مبلغی قریب به ۱۰۸.۵ میلیون تومان پرداخت کردند در زمانی که این خودرو در بازار آزاد ۱۱۸ میلیون تومان خرید و فروش میشد. به عبارت دقیق‌تر خرید محصول از بازار چندان دشوار نبود اما اعتماد به رامک خودرو سبب شد سرمایه و پس انداز این عده از مشتریان از بین برود.

در واقع این افراد با اعتماد به شرکت رامک خودرو، پول کامل یک ماشین را به شرکت دادند تا تحویل بگیرند اما تنها چیزی که دستشان را گرفت چند تکه کاغذ و وعده‌های جورواجور مسئولان بود چراکه از همان زمان تاکنون علیرغم پیگیری‌ها و شکایات فراوان متقاضیان، در عمل هیچ اتفاق مثبتی در مسیر این پرونده رخ نداد که در این زمینه می‌توان به کم‌کاری برخی سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های وزارت صمت اشاره کرد که در  روزهای آینده به بخش‌های دیگری از این پرونده می‌پردازیم.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو

شهرام محسنی مدیرکل روابط عمومی تعزیرات حکومتی گفت : پرونده عرضه خارج از شبکه ۹ هزار و ۴۷۱ حلقه لاستیک یارانه‌ای به ارزش ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال در شعبه ششم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

طبق اعلام اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، محسنی گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جریمه برای برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت هزار و ۲۳۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از انبار لاستیک فروشی، این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید