Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با بیان اینکه مشکلی در فعالیت شرکت رامک خودرو در ساوه وجود ندارد، افزود: این شرکت در صدد ثبت سفارشات و واردات قطعات خودرو به کشور است. آفتاب‌‌نیوز : محمدرضا حاجی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با فعالیت شرکت خودروسازی رامک در شهرک صنعتی کاوه شهرستان ساوه که مجوز آن مرداد ماه سال جاری صادر شده اما هنوز به عرضه تولید وارد نشده است، گفت: در گذشته ثبت سفارشات در وزارتخانه و دفاتر تخصصی صورت می­‌گرفت، اما برای فعالیت واحدهای صنعتی که در قالب SKD (واردات قطعات به صورت آماده از کشور مبدا و مونتاژ در داخل کشور به دلیل فناوری بالا, پروسه تولید خاص و …قطعات ) ‌ در ابتدای امر باید به وارد کردن قطعات این خودروها اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این فرایند با کندی کار همراه شد، افزود: اخیرا با توجه به تفویض اختیاری که در رابطه با ثبت سفارشات به مجموعه استان‌ها صورت گرفته، تلاش بر این است که در روند ثبت سفارشات با سرعت بیشتری عمل شود که این امر قطعا باعث تسریع در آغاز تولید می‌شود.
حاجی‌پور اضافه کرد: درخصوص شرکت رامک خودرو روند ثبت سفارشات انجام شده است و بحث منابع ارزی نیز در حال پیگیری است و به محض تایید نهایی انتقال قطعات به داخل کشور و استان مرکزی صورت خواهد گرفت و به تبع آن تولید آغاز خواهد شد.
وی با توجه به پیش‌پرداخت‌های صورت‌ گرفته از سوی مشتریان و ثبت‌نام دریافت خودرو در شرکت رامک خودرو افزود: شرکت می‌تواند به صورت LC و گشایش خط اعتباری که در اختیار دارد نسبت به انتقال مواد اولیه به داخل کشور اقدام کند و با توجه به جواز تأسیسی که موافقت آن از وزات صنعت، معدن و تجارت گرفته شده است، شاهد این خواهیم بود تا مواد اولیه بدون فوت وقت خریداری شوند که به تبع آن امر تولید محقق می‌شود و نگرانی از بابت پیش‌پرداخت‌ها وجود ندارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های کارشناسان و مسئولان مربوطه، تمام واحدهای تولیدی بتوانند تا پایان سال جاری مواد اولیه مورد نیاز خود را تامین کنند و  در سال 98 با کمترین چالش و مشکلات در امر تولید روبه‌رو باشیم.
وی با اشاره به اینکه از چهارم دی ماه سال جاری در حدود 700 پرونده ثبت سفارش به استان مرکزی ارسال شده است و خوشبختانه با تلاش کارشناسان و مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت در حدود نیمی از این پرونده‌ها مورد تایید نهایی قرار گرفته است و در مرحله تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی قرار گرفته است، گفت: فرایند تکمیل مابقی پرونده‌ها در طول 10 تا 15 روز آینده انجام خواهد گرفت و امیدواریم با شرایطی که در حال حاضر در استان مرکزی وجود دارد و تلاش سازمان هرچه سریع‌تر شاهد نهایی شدن تائیدات و تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی باشیم تا از این طریق بتوان قطعات و مواد اولیه واحدهای تولیدی از جمله شرکت رامک خودرو وارد کشور شوند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واردات خودرو رامک خودرو قطعات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد

سه محصول نوآورانه و خلاق در زمینه پزشکی، رباتیک، صنایع پلاستیک امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سه محصول نوآورانه و خلاق در زمینه پزشکی، رباتیک، صنایع پلاستیک امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس رونمایی شد. این سه محصول با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر علوم کشور زیمباوه و فعالان اکوسیستم نوآوری کشور رونمایی شد. ترموپلاستیک پلی یورتان محصول دانش‌بنیان که توسط شرکت سپنتا پیشه پاسارگاد تولید شده است. این محصولات در صنایع خودرو، کفش، لوازم ورزشی، چسب و قطعات صنعتی به عنوان مواد اولیه برای تولید قطعات خاص کاربرد دارد. 

پلی یورتان‌های ترموپلاستیک که به عنوان TPU در صنعت شناخته می‌شوند، یک الاستومر همه کاره با خواص منحصر به فرد است که دارای خاصیت ارتجاعی بالا و همچنین استحکام مکانیکی بالا است. این مواد یک ترموپلاستیک الاستومر مهندسی هست به نحوی که همانند لاستیک‌ها میتواند نرم و انعطاف‌پذیر باشد در حالی که با روش‌های متداول چون پلاستیک‌ها قابلیت فرآیند شدن دارد.

TPU‌ها استحکام و مقاومت کششی و همچنین مقاومت سایشی بسیار بالایی دارند که نسبت به ترموپلاستیک‌های متداول تا چندین برابر بالاتر است. TPUیک کوپلیمر بلوکی است که از توالی متناوب قطعات سخت و نرم تشکیل شده است. سازگاری آن به دلیل وجود هردو بخش سخت و نرم در ساختار شیمیایی آن است. برای تولید این محصول نیازمند اکستروژن واکنشی (REACTIVE EXTRUDER) و راکتورهای پیچیده‌ای هست که بتوان ابتدا پلی‌ال‌ها (بخش نرم) را سنتز و سپس در اکسترودر واکنشی با بخش سخت ترکیب و در نهایت گرانول تولید کرد. تولید محصول به شدت به نسبت استکیومتری مواد اولیه وابسته است و کوچکترین انحرافی منجر به ژل شدن یا پلیمری با خواص نامطلوب می‌شود. به دلیل خاص بود این محصول قیمت بالایی در بین پلیمرها دارد. این محصول به دلیل خواص مکانیکی بالا در حوزه‌های مختلف صنعتی از جمله خودروسازی، نظامی، الکتریکی، صنعتی و بهداشتی کاربردهای فراوانی داردکه به دلیل پیچیدگی‌های تولید در کشور تاکنون تولید نشده است.

این محصول هیچ تولیدکننده داخلی ندارد و در سال‌های اخیر گریدهای مختلف آن برای کاربردهای متنوعی از جمله شیلنگ‌های فشار قوی (پنوماتیک)، قطعات خودرو (گردگیر)، چسب‌های صنعتی و بسیاری دیگر از کاربردهای صنعتی از کشورهای چین، ایتالیا، ترکیه و آلمان وارد می‌شود. در سال 1401 در حدود 700 هزار کیلوگرم از این مواد از مبادی رسمی وارد کشور شده است.

یکی دیگر از محصولات ربات هوشمند و خودران حمل بار 500 کیلوگرم که توسط شرکت نرم‌افزار تنب تولید شده است. حمل هوشمند و خودکار بار در خطوط تولید، انبارها و پایانه‌های لجستیکی از ویژگی‌های این محصول است. این محصول برای اولین بار در کشور با سامانه نرم‌افزاری کاملا بومی تولید شده، کاملاً خودران و تشخیص هوشمند مسیر را دارا است. این محصول قابلیت شناسایی و جلوگیری از برخورد موانع، دارای سامانه مدیریت ناوگان رباتیک و کنترل ترافیک است.

چهار نوع کیت تشخیصی جهت شناسایی بیماری‌های خودایمن شایع از جمله بیماری لوپوس و التهاب خود ایمن عروق تولید شرکت دانش بنیان ایده آل تشخیص آتیه از دیگر محصولات رونمایی شده است.

تشخیص زودهنگام، پیش‌بینی و ارزیابی بیماری‌های اتوایمیون (خود ایمنی) از جمله لوپوس، سندرم آنتی فسفولیپید و واسکولیت از قابلیت‌های این چهار کیت تولیدی است.

چهار محصول فوق‌الذکر برای اولین بار در کشور تولید شده است و پارامترهای کنترل کیفی آن از جمله حساسیت آنالیتیک و بالینی، اختصاصیت آنالیتیک و بالینی و پایداری قابل مقایسه با بهترین محصولات کشورهای غربی است.

اینوتکس میزبان رویداد‌ بین‌المللی "فارِس اواردز 2024"

در دسترس بودن چهار محصول مورد بحث، ضمن کاهش هزینه‌های درمان در کشور منجر به شناسایی و پیگیری درمان به موقع بیماران گردیده است.مراحل تحقیق و توسعه این محصولات به اتمام رسیده است و هر 4 محصول موفق به اخذ مجوز تولید از اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گردیده است. هزینه تمام شده تولید این محصولات در داخل کشور باعث کاهش 75 درصدی میزان ارزبری در این حیطه می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!