Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@12:09:31 GMT

جوابیه رامک خودرو به خبر «تابناک»

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۵۶۲۱۰

در شرایطی که این روزها، مردم زیادی در انتظار دریافت خودروهای پیش فروش شده هستند، تابناک اقتصادی در خبری با عنوان "چرا رامک خودرو هنوز نتوانسته است به تعهدات خود عمل کند؟" به اعتراضات مردمی به عدم تحویل خودرو‌ها توسط شرکت‌های واردکننده خودرویی از جمله شرکت رامک خودرو پرداخت. پس از انتشار این خبر، حالا شرکت رامک خودرو جوابیه ای را در خصوص خبر مورد اشاره صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک اقتصادی»، متن این جوابیه به شرح زیر است:

...

گروه صنعتی رامک خودرو به منظور تنویر افکار عموم مشتریان محترم و شفاف سازی در خصوص روند جاری امور شرکت و پاسخگویی به سوالات مطرح شده توسط مخاطبان خود به شرح ذیل توضیحاتی را معروض می‌دارد:

موعد تحویل خودروهای برخی مشتریان

 پیرو اعلام قبلی مقرر بود در شهریور و مهر ماه سال جاری تعداد متنابهی از خودروهای مشتریان گرامی ترخیص

و تحویل گردد و لیکن متأسفانه بعلت مشکلات و موانعی که خارج از اراده‌ این شرکت حادث شد، روند فوق

الذکر همینک با تأخیر همراه گردیده است. برخی از این مشکلات و اقدامات صورت گرفته به این شرح می باشد:

الف) به منظور ترخیص کالا از گمرکات کشور لازم است تا مجوز ثبت سفارش برای آن کالا تسلیم گمرک گردد.

از دیگر سو واردات خودرو به سبب ماهیت ارزش کالا از طریق اعتبارات اسنادی I/C و شبکه بانکی صورت می‌گیرد. شرکت رامک خودرو قریب به 3 ماه قبل بر اساس تعهدات خود اقدام به واردات خودروهای موصوف در

یکی از گمرکات جنوب کشور می‌نماید با توجه به اینکه بنا به در خواست بانک عامل، امکان تمدید ثبت سفارش

تا 12 ماه امکان پذیر است، متأسفانه سازمان توسعه تجارت از انجام این درخواست استنکاف می‌نماید.

ب) به منظور کاهش هزینه های انبارداری و دموراژ بر اساس رویه استاندارد و متعارف موجود خودروهای ورودی

به گمرکات جنوب به گمرک اختصاصی رامک خودرو در نزدیک تهران، استریپ و حمل می‌گردد. به علت موانع

حاضر تا کنون بخش قابل توجهی از این خودروها در گمرکات جنوب باقی مانده و هزینه های هنگفت روزشماری را به شرکت تحمیل می‌نماید.

ج) به علت اعتصاب شبکه حمل و نقل جاده‌ای متاسفانه کرایه کامیون برای حمل از گمرکات جنوب به شدت

افزایش یافته و در برهه‌ای کاملا متوقف گردید.

د) به منظور استیفای حقوق مشتریان معزز و حل مشکلات اشاره شده در بالاترین سطوح ممکن مراتب در حال

پیگیری از طریق وزارت صنعت و سازمان های ذیربط میباشد. مکاتبات مربوطه عندالزوم قابل ارائه خواهد بود.

فروش خودروهای وارداتی در شبکه های غیر رسمی یا موازی

 شرکت رامک خودرو هرگز نسبت به عرضه و فروش خودروهای خود در شبکه‌ای غیر رسمی یا موازی یا شبکه‌ای موجود اقدام ننموده است و مطلقاً هرگونه کسب سود و درآمد از این طریق را ناصواب و بلکه حرام می داند. بنابراین هرگونه شائبه یا ادعایی بر این اساس صراحتا تکذیب می‌گردد و برای چندمین بار اعلام آمادگی می‌نماید تا کلیه اسناد فروش خودروهای وارداتی خود را عندالزوم به منظور بررسی و نظارت در اختیار مراجع محترم ذیصلاح قرار دهد.

با بررسی های صورت گرفته در خصوص منشا خودروهای سانگ یانگ که اینک در بازار آزاد با قیمت های فزاینده به فروش می‌رسند مشخص شد برخی از مشتریان که عمدتا به قصد سرمایه گذاری و کسب انتفاع نسبت به پیش خرید اقدام کردهاند پس از تحویل خودروهای خود در اردیبهشت ماه 97 نسبت به عرضه آن در بازار اقدام نموده‌اند که طبیعتا کنترل این مهم خارج از اراده شرکت بوده است.

-3 تخصیص ارز دولتی به واردات خودرو

در خصوص اعلام این موضوع که شرکت رامک خودرو ارز دولتی دریافت کرده و در مقابل آن خودرو وارد نشده یا درخواست مابه التفاوت از مشتریان دارد به اطلاع می‌رساند کلیه خودروهایی که با ارز نیمایی وارد شده در گمرک موجود بوده و هیچ خودرویی با ارز 4200 تومانی ترخیص نشده است. همچنین وفق اعلام دولت، شرکت متعهد به پرداخت مابه‌التفاوت می‌باشد همین موضوع مانعی برای حمل تعدادی از خودروهایی که قبلأ توسط شرکت سفارش گذاری شده، بوده است. از دیگر سو به علت تغییر قانون در اواخر سال 1396 و اوایل سال 1397 مبنی بر انتقال ارز صرفأ از طریق شبکه بانکی کشور، علیرغم پیگیری‌ها با طولانی شدن پروسه تخصیص ارز همراه گردید. که در صورت تخصیص به موقع و عدم ابطال غیر قانونی ثبت سفارش ها که مصداق حقوق مکتسبه را دارند، کلیه مشتریانی که قرارداد تحویل آنها خودروی وارداتی بود، خودرویشان را تا کنون تحویل گرفته بودند. علیرغم همه مشکلات مطروحه، مشکلاتی از قبیل عدم پاسخ صحیح و صریح از طرف نهادهای مرتبط و ذی‌ربط در خصوص ضوابط ترخیص خودروهای موجود در گمرکات کشور باعث شده که زمان دقیق جهت ترخیص به مشتریان گرامی نتوانیم اعلام کنیم لذا خواهشمند است ضمن صبوری و حفظ آرامش از طریق وب سایت رسمی شرکت و همچنین عاملیت های مجاز، مراحل ترخیص و تحویل را پیگیری نمایید و مطمئن باشید همکاران ما در اداره‌های بازرگانی، فروش و هیئت مدیره بصورت شبانه روزی در حال پیگیری امور تا رسیدن به نتیجه مطلوب شما عزیزان در حال خدمات رسانی هستند.

-4 برخی از ابهامات و سوالات مشتریان

برخی از مشتریان محترم علیرغم آگاهی از علل تأخیرات پیش آمده با توجه به ظرفیت های قانونی کشور و حقوق قانونی خود نسبت به طرح شکایت از شرکت رامک خودرو اقدام نموده و متعاقب آن دستور موقت توقف شماره‌گذاری خودروهای تیوولی را اخذ کردند. خوشبختانه با ارائه مستندات و توضیحات مکفی و پس از پیگیری ابهامات مطروحه برطرف و شماره گذاری این خودروها در تمام کشور بدون مانع در حال انجام است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۶۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟

تین نیوز

قرار است امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه برای اولین بار خودروهای وارداتی برقی در سامانه یکپارچه عرضه شود، خودروهایی که بالاخره بعد از چالش ها و انتقادات فراوان به مرحله عرضه رسیده؛ اما سوالی که مطرح می شود این است که مشتری خودروهای وارداتی برقی چه کسانی هستند؟

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، حدود یک سال از حضور عباس علی آبادی در راس وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت می گذرد و در این مدت عبارت خودرو برقی پرتکرارترین موضوع در صحبت های او بوده است. علی آبادی حتی با این اظهار نظر جنجالی که «ماشین بنده برقی است و خودم آن را ساختم و تمامی تکنولوژی ساخت موتور آن بومی است» نظرها را به خود جلب کرد.

وزیر صمت بر برقی سازی ناوگان حمل و نقل متمرکز شده و می گوید تا زمانی که موفق به تولید انبوه خودروی برقی شویم، برای این که مردم معطل نشوند، می توانیم خودرو برقی وارد کنیم.

او حتی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا ممکن است واردات خودروهای نو و کارکرده و به واردات خودروهای برقی محدود شود نیز گفته است که اولویت ما واردات خودروهای برقی است و به دنبال ایجاد شرایط ساده و مناسب برای واردات این خودرو هستیم.

در راستای تسهیل واردات خودروهای برقی هم بود که تعرفه خودروهای برقی درصد پایینی تعیین شد، به طوری که تعرفه واردات خودروهای برقی با قیمت کمتر از ۲۰ هزار یورو صرفا یک درصد و خودروهای برقی ۲۰ تا ۳۰ هزار یورویی ۱۱ درصد است.

آخرین آمار واردات خودروهای برقی طبق گفته مهدی ضیغمی، مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت ۵۵۰۰ دستگاه خودرو است.

بعد از صحبت های فراوان درباره خودروهای برقی قرار است در چند روز آینده اولین عرضه خودروهای وارداتی برقی انجام شود.

در همین زمینه مهدی ضیغمی، رییس سازمان توسعه تجارت به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: عرضه انواع خودرو وارداتی اعم از خودروهای برقی و بنزینی روز یکشنبه هفته آینده آغاز می شود.

ضیغمی افزود: خودروهای برقی فعلا در سامانه عمومی عرضه خواهد شد و سپس در سامانه مخصوص خودروهای برقی عرضه خواهد شد.

وی در مورد این که چرا خودروهای برقی در سامانه ای جدا عرضه خواهد شد هم گفت: برای این که بتوان تبلیغات بیشتری درباره این خودروها انجام داد و مشخصات و ویژگی این خودروها را بیشتر و بهتر توضیح داد و در این زمینه فرهنگ سازی شود.

رییس سازمان توسعه تجارت همچنین از رایزنی با شورای رقابت برای تسهیل واردات و عرضه خودروهای برقی خبر داد و اعلام کرد: درخواست کرده ایم که برای خودروهای برقی بحث بلوکه کردن پول و داشتن پلاک فعال حذف شود که در حال بررسی است.

همچنین مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو در مورد این که آیا ثبت نام جدید برای خودروهای وارداتی انجام خواهد شد یا خیر، به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در این دوره از عرضه خودروهای وارداتی ثبت نام جدید نخواهیم داشت و عرضه در روز یکشنبه مختص نفرات قبلی است.

تقدسی همچنین درباره تقاضا برای خودروهای برقی گفت: خودروهای برقی و بنزینی عرضه خواهد شد و ثبت نامی های قبلی می توانند انتخاب کنند.

بنابراین در حالی قرار است که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت برای اولین بار خودروهای برقی عرضه شود که خبری از ثبت نام جدید برای خودروهایی وارداتی در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی نیست و معلوم نیست که آیا ثبت نام کنندگان قبلی در سامانه علاقه ای به خرید خودرو برقی داشته باشند یا نه؛ چرا که اولین مرحله از ثبت نامی های سامانه که هنوز ۱۵ هزار نفر از آنها خودرو دریافت نکرده اند متعلق به اسفند ۱۴۰۱ است و در آن زمان نه علی آبادی وزیر صمت بود و نه صحبتی از واردات و عرضه خودروی برقی مطرح بود.

همین موضوع و همچنین انتقادهای بسیاری که راجع به برقی سازی خودرو توسط وزارت صمت در شرایطی که به اذعان کارشناسان زیرساخت های آن در کشور مهیا نیست، ابهاماتی را در مورد میزان تقاضای خودروهای وارداتی برقی در سامانه در روز یکشنبه ایجاد کرده است.

باید منتظر ماند و دید افرادی که هفته آینده مجاز به انتخاب خودروی وارداتی هستند کدام نوع خودروها را انتخاب خواهند کرد و چگونه از خودروی برقی که برای آن ثبت نام نکرده اند، استقبال خواهند کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟